Moderna i trajna PVC ulazna vrata

Prošla su vremena kada su PVC ulazna vrata bila obična bijela vrata, pomalo neuglednog izgleda. Danas su PVC vrata vrlo lijepa i moderna vrata koja uz to imaju odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju. Vrata se izrađuju od masivnih PVC profila s pocinčanim željeznim ojačanjima i protuprovalnim okovima s višestrukim zatvaranjem. PVC vrata ne moraju biti samo u bijeloj boji, mogu biti i u drugim bojama.

Kada naručujete PVC ulazna vrata u nekoj drugoj boji, osobito ako su vam vrata npr. na južnoj strani, a samim time cijeli dan na suncu, dobro se informirajte o garanciji koju takva vrata imaju, da vam tokom vremena ne bi boja na vratima izblijedila. Također, kada se raspitujete u vezi vrata koja želite kupiti, dobro je znati neke njihove karakteristike pa pitajte proizvođače o njima.

Upitajte proizvođače koliko komora imaju profili od kojih izrađuju PVC vrata, kolika je ukupna širina vratnog krila, kolika je širina okvira (štoka), kakvo ojačanje ugrađuju u krilo i okvir (npr. 2 mm čelični pocinčani okvir), ugrađuju li sigurnosne brave i sa kakvim zaključavanjem (trostruko, peterostruko...), koja je garancija na vrata, uključuje li cijena i njihovu montažu itd. Što više korisnih informacija dobijete, lakše ćete se odlučiti za vrata pojedinog proizvođača.

Ako ste odlučili kupiti nova PVC ulazna vrata, savjetujemo vam da razmislite što vam je važno na vratima, kakva otprilike vrata želite pa onda odite na našu stranicu PVC stolarija Zagreb, gdje se nalaze kontakti proizvođača stolarije iz Zagreba i ostalih većih gradova u Hrvatskoj, potražite proizvođače u vašoj regiji,  kontaktirajte ih te zatražite ponudu.

PVC ulazna vrataUlazna vrataPVC vrata