Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internet stranice www.stolarijapvc.hr

Članak 1

Internet stranica www.stolarijapvc.hr (u daljnjem tekstu Internet Stranica) je u vlasništvu tvrtke Audax usluge d.o.o., B. Huzanića 95, 10370 Dugo Selo (u daljnjem tekstu Vlasnik).

Korištenjem Internet Stranice prihvaćate sve odredbe uvjeta korištenja Internet Stranice te se smatra da ste pristupanjem Internet Stranici upoznati s uvjetima korištenja, da ih razumijete te da ste suglasni s njima.

Članak 2

Vlasnik se ne bavi proizvodnjom, prodajom i montažom PVC i ostale stolarije. Internet Stranica služi kao posrednik između pravnih i fizičkih osoba koje trebaju uslugu kupovine i/ili montaže PVC i/ili aluminijske stolarije (u daljnjem tekstu Korisnici) te pravnih i fizičkih osoba koji nude uslugu prodaje, proizvodnje ili montaže PVC ili aluminijske stolarije, a nalaze se u bazi podataka Internet Stranice (u daljnjem tekstu Klijenti).

Vlasnik ne preuzima nikakvu odgovornost i obveze za odnose Korisnika i Klijenta nastale ponudom ili prodajom proizvoda i/ili usluga od strane Klijenta prema Korisniku.

Korisnici i Klijenti su suglasni da se svi eventualni sporovi između Korisnika i Klijenta rješavaju isključivo između Korisnika i Klijenta te da Vlasnik nije odgovoran za bilo kakvu eventualnu štetu nastalu kao posljedica odnosa između Korisnika i Klijenta.

Članak 3

Prilikom unosa podataka u kontakt formu na Internet Stranici kao i slanjem podataka i datoteka na email adrese Internet Stranice (u daljnjem tekstu Korisnički podaci), Korisnik je dužan unijeti točne podatke i suglasan je da Vlasnik Korisničke podatke prosljeđuje Klijentima Internet Stranice sukladno ovim uvjetima korištenja.

Vlasnik će zaprimljene osobne i druge podatke zajedno sa upitom Korisnika proslijediti Klijentima, te Korisnik slanjem predmetnih podataka putem kontakt forme ili e-maila dozvoljava da njegovi osobni i drugi podaci koje je poslao budu proslijeđeni Klijentima te da ih Klijenti koriste u svrhu davanja ponude osnovom postavljenog upita Korisnika.

Klijenti nisu dužni javiti se na svaki dobiveni upit ostvaren preko kontakt forme ili preko emaila na Internet Stranici upućen od strane Korisnika.

Vlasnik se obavezuje da Korisničke osobne i druge podatke unijete u kontakt formu ili poslane putem email adrese na Internet Stranici neće davati trećim osobama osim Klijenataniti koristiti na bilo koji drugi način niti u bilo koje druge svrhe osim onih navedenih u ovim Uvjetima korištenja i na kontakt formi.

Vlasnik ne zadržava i ne skladišti osobne i druge podatke Korisnika nego ih prenosi Klijentima, a Klijenti su se obvezali predmetne podatke koristiti sukladno zakonskim odredbama o zaštiti osobnih podataka i drugim važećim zakonima RH, sukladno opcijama za njihovo korištenje na koje je izrijekom pristao Korisnik te isključivo u svrhu za koju su podaci dani.

Vlasnik nema nikakvu kontrolu nad predmetnim podacima Korisnika nakon što su isti upućeni Klijentima te ne preuzima nikakvu odgovornost za uporabu podataka Korisnika od strane Klijenata. Stoga se Korisnik se za svaku primjedbu na način obrade svojih podataka od strane Klijenta treba obratiti izravno Klijentu, a Vlasnik ne preuzima nikakvu odgovornost za uporabu osobnih i drugih podataka Korisnika od strane Klijenata.

Članak 4

Nije dozvoljeno mijenjati, kopirati, distribuirati, prikazivati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati bilo koju informaciju koja se nalazi na ovoj Internet Stranici bez pismene suglasnosti Vlasnika. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Internet Stranice smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Članak 5

Sadržaji na ovim Internet Stranicama vlasništvo su Vlasnika. Sav sadrzaj Internet Stranice koji nije u vlasništvu Vlasnika (dalje u tekstu: Tuđi sadržaj) se koristi uz odobrenje vlasnika Tuđeg sadržaja te će na njihov zahtjev biti uklonjen, osim za Tuđi sadržaj čije je korištenje regulirano posebnim ugovorom.

Članak 6

Na Internet stranici se nalazi popis pravnih i fizičkih osoba koji se sastoji od imena pravnih i fizičkih osoba i njihove adrese (dalje: Popis). Taj Popis je informativnog karaktera te pravne i fizičke osobe koje se nalaze na Popisu ne moraju biti Klijenti Internet Stranice Linkovi:

Članak 7

Vlasnik ne snosi nikakvu materijalnu ili bilo koju drugu odgovornost prema Korisniku ili Klijentu u slučaju bilo kakvih problema s Internet Stranicom u smislu nedostupnosti Internet Stranice iz bilo kojeg razloga na bilo koji vremenski rok te eventualne štete nastale na taj način bilo koje vrste te eventualnih propuštenih prihoda ili propuštene dobiti nastale na taj način bilo po Klijenta ili Korisnika. Vlasnik će se potruditi otkloniti sve eventualne nedostatke u radu Internet Stranice što je moguće prije.

Članak 8

Vlasnik zadržava pravo ograničiti ili privremeno uskratiti svoje usluge Korisnicima i Klijentima, ako isti koriste usluge Internet Stranice na način protivan važećim zakonskim propisima i ovim uvjetima koristenja. Vlasnik ne preuzima nikakvu odgovornost prema Klijentu i Korisniku za eventualno tako nastalu štetu.

Članak 9

Internet Stranica može sadržavati grafičke i tekstualne linkove (poveznice) prema trećim stranicama. Vlasnik posjetiteljima, Korisnicima i Klijentima Internet Stranice ne može jamčiti zaštitu podataka i sadržaja, kao i točnost podataka na trećim stranicama prema kojima idu grafički i tekstualni linkovi s Internet Stranice. Vlasnik ne odgovara za eventualno nastalu štetu bilo koje vrste posjetom trećih stranica putem grafičkih ili tekstualnih linkova koji se nalaze na Internet Stranici, bilo kome.

Članak 10

Vlasnik zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Internet Stranice i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave

Članak 11

Ovisno o tome gdje se nalazite, vaš upit preko Internet Stranice će biti poslan nekima od sljedćih poslovnih subjekata : FE-AL-SO d.o.o Rijeka, Marlex d.o.o. Varaždin., Kajfa d.o.o., Zagreb,  Amileo Sv. Ivan Zelina, Staklarstvo u.o. Sisak, Marmil d.o.o. Zagreb, Stolarija Brezović d.o.o. Samobor, Plastomet Osijek, Rozamont d.o.o. Zagreb, Juraj Centar d.o.o. Krapina

Članak 12

Ovi Uvjeti korištenja stupaju na snagu i primjenjuju se od 01.05.2012.